Workshops

Creatieve Workshops in Rijnsburg


Ben jij op zoek naar leuke creatieve workshop voor een leuk uitje met vriendinnen, vrienden, familie, collega’s of als vrijgezellen feest?


Dan ben je hier op het juiste adres!


Wij geven workshops in:


  • Tekstborden maken
  • Glas decoreren (etsen)
  • Tas versieren
  • Wandbord maken
  • Wegwijzers maken


Glas etsen:


Je mag je eigen tekst of afbeelding kiezen die op het glas komt.


Je kunt kiezen uit:


4 wijnglazen


4 waterglazen


of combinatie van de glazen


Kom een tekstbord maken!


Je mag je tekst helemaal zelf uit kiezen. De tekstkleuren uit zwart of wit.


Je hebt de keuze uit:


30 x 40 bord €25 pp


40×60 bord €30 pp

Wat dacht je van een super leuke eigengemaakte wandbord?

Met 2 plankjes zodat je er wat op zetten kan

de afmetingen zijn 70×50 centimeter…

Een wegwijzerings bord dat is pas leuk!

De workshop wegwijzer is een creatieve activiteit. Je gaat tijdens de workshop  houten planken verven en opmaken met leuke teksten of spreuken. De houten planken worden bevestigd op een houten paal, zodat je de wegwijzer neer kunt zetten. De wegwijzer is +/- 1 meter hoog

De plankjes verschillen per afmeting.

€ 35,00 voor 5 planken

€ 32,50 per persoon voor 4 planken

€ 30,00 per persoon voor 3 planken


Binnenkort komt er ook een hele leuke workshop tas versieren er bij, wat dat precies inhoudt dat komt allemaal nog, dat ben ik nog allemaal aan het uit vinden en uitwerken! We willen het natuurlijk wel goed doen om jullie een leuke workshop te kunnen aanbieden! Heb dus nog heel even geduld!


Voor meer informatie over deze creatieve workshops of datum keuze stuur een mail naar workshops@mycreationsbysharina.nl

http://www.bellakids.nl

http://www.mycreationsbysharina.nl

Welkom op de site van
My Creations BY Sharina

Wij zijn gevestigd in het gezellige oude dorpscentrum van Rijnsburg.

My Creations By Sharina organiseert voor kleine groepen, voor jong en ‘ouder’ verschillende leuke activiteiten. Feest vieren bij ons betekent creatief bezig zijn, je kunt uitsluitend in combinatie met een creatieve activiteit hier iets vieren.

We bieden een gevarieerde activiteiten/workshop programma en als je zelf een idee hebt staan we daar ook zeker voor open.                                                                                                                                                                                                  Samen met je vriendinnen of de vriendengroep een creatief avondje uit te plannen, om een leuk tekstbord te maken of een andere workshop te doen, kan natuurlijk ook.

Het jaarlijkse uitje met je collega’s, de personeelsavond of is het juist nodig om wat aan de teambuilding te doen misschien? Bij Sharina is er een passende activiteit. De jaarlijkse familiedag creatief met elkaar doorbrengen bij ons, geeft dit een hoop lol en een blijvende herinnering omdat er een mooi werkstuk mee naar huis gaat.

Die leuke vriendin die gaat trouwen verrassen met een creatief vrijgezellenfeest met een lunch of je zwangere vriendin verrassen met haar babyshower en samen wat maken voor haar en de baby onder het genot van een high tea, My Creations By Sharina verzorgt het voor je.

Een moment voor jezelf creëren en meedoen aan één van de  workshops is natuurlijk ook een heel goed idee en een mooie kans om een gezellige avond te hebben en nieuwe contacten te leggen.

Ben je nu benieuwd geworden? Kijk dan naar alle mogelijkheden boven aan de pagina -> in het menu.

Graag tot ziens bij
My Creations By Sharina