Wat kan ik

Wat kan ik?

Op deze pagina ziet u een overzicht wat My Creations By Sharina allemaal voor u kan betekenen.

Wandborden: Diverse soorten wandborden gemaakt van MDF, de worden geschilderd en voorzien van tekst door middel van Stickers

Tuinborden: Tuinbord wordt geschilderd en voorzien van tekst door middel van stickers

Stickers: Voor het maken van stickers ga ik altijd uit van de wensen van mijn klant. De ontwerpen laat ik meerdere keren controleren door de klant. Het komt wel eens voor dat een ontwerp te gedetailleerd is dat ik het niet kunnen maken maar ik ga de uitdaging zeker aan. Het vinyl wat ik gebruik is geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Etsen: Glazen kunnen worden voorzien van een ge-etste laag met tekst en of afbeelding. Deze ets is permanent en is na vele malen wassen nog steeds zichtbaar op glas en spiegel. Niet ieder glas is geschikt om ge-etst te worden

Kraamcadeau’s: Sinds kort verkoop ik ook kraamcadeau’s van luiertreinen tot aan stapelbekers! Kijk eens onder mijn foto’s

 

Kleding: Denk aan rompers, tshirts, broekjes en nog veel meer!